Draagconsult

Wat is een draagconsult?
Tijdens een draagconsult leer ik je de knoop die je graag wilt leren. Wil je leren knopen met een rekbare doek of een geweven doek die je zelf hebt? Ik kan je de verschillen uitleggen tussen de doeken en je laten ervaren welke doek jij het fijnste vindt en of het kopen überhaupt wat voor je is. Heb je zelf (nog) geen doek? Dan kun je met mijn doeken oefenen en ervaren wat het beste bij jou past.

Spannend? Je oefent eerst met een pop van 3,5 kilo die lijkt op een pas geboren baby zodat je pas hoeft te knopen met je eigen kindje als je het knopen onder de knie hebt. Dus alsjeblieft, geen "YouTube" filmpjes en zelf stoeien, ik geef je graag advies en tips waar je jaren lang plezier van zult hebben.

Heb ik je interesse gewekt en wil je graag een consult om op een goede en verantwoorde manier je kindje te kunnen dragen? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met mij op en ik kom graag bij je langs.

Kosten
De kosten voor een consult bedragen € 20,- per half uur (Als je helemaal nieuw bent met knopen duurt een consult ca. 1,5 uur). Mijn consulten zijn mét knoop garantie. Dus mocht het even niet lukken als ik er niet meer ben of heb je na het consult nog vragen, dan kun je me altijd om advies vragen.

Woon je verder dan 10 kilometer buiten Maarssen dan vraag ik een kilometer vergoeding van € 0,19 per kilometer.

Hopelijk tot snel!

Draagconsult aanvragen