Wie ben ik?

Ik ben Bianca Bos-Abbas (40), woon samen met mijn man Frank en wij hebben een dochter van nu zes jaar. Toen ze net geboren was heb ik een draagdoek te leen gekregen. Ik wilde dat wel eens proberen. Met behulp van "YouTube" filmpjes ben ik gaan stoeien maar dit was niet helemaal mijn ding dacht ik. Wist ik toen maar dat er gewoon draagconsulentes zijn die je kunnen helpen...

Toen mijn dochter één jaar werd vond ik haar zo groot geworden, de tijd ging zo snel en ik wilde haar zo graag bij me hebben dus ging ik op zoek naar een draagzak. Maar door de grote keuze op internet zag ik door de bomen het bos niet meer, ergonomisch, niet ergonomisch, wat moest ik nou? Met hulp van een vriendin heb ik voor een Tula draagzak gekozen. En toen... toen was ik om.

Wat was het heerlijk om gewoon winkels in te kunnen lopen zonder moeilijk te hoeven doen in de gangpaden met een kinderwagen. Wat was het fijn om overal heen te kunnen op vakantie met steile trappetjes en gewoon te kunnen wandelen terwijl mijn dochter heerlijk tegen me aan in slaap viel en uren kon blijven slapen. En het aller fijnste, wat was het fijn haar zo dicht bij me te hebben. Waarom had ik dit niet eerder ontdekt?

En juist om die reden ben ik de opleiding tot draagconsulente gaan volgen! Omdat ik alle moeders met jonge of al wat oudere kindjes wil laten ervaren hoe ontzettend fijn het is om je kindje te dragen. Om er voor elkaar te zijn, bij buikkrampjes, voor huilbaby's, voor baby's die niet willen slapen, baby's met reflux, baby's die bij je willen zijn en vooral omdat het zo ontzettend fijn is. Niets zweverigs, gewoon heerlijk en voor iedereen!